dimarts, 6 de març del 2012

LA SETMANA CULTURAL


Ja fa anys, que per la setmana del Carnestoltes, deixem de fer les activitats normals de l'escola i fem d'altres.
Aquestes activitats que preparem per a aquesta setmana, son molt diverses i els temes, varien d'un any per a l'altre. Aquest any i per plantar-li cara a la crisi, les activitats que s'han fet, a part de les relacionades amb la festa de Carnestoltes, tenien a veure amb el bon humor, el riure i la diversió, no en va el títol de la setmana cultural, era DIVERTIM-NOS

6 comentaris:

  1. Aissatou Camara06 de març, 2012

    A mi m’ha agradat la setmana cultural. Hem fet moltes coses diferents. Jo no vaig venir a la festa del carnaval ni a les disfresses de Sara Montiel que van fer les meves companyes de classe. Jo vaig estar el dia de la truita. Havia moltes truites diferents.

    ResponElimina
  2. Ana Lupiañez Martín06 de març, 2012

    Hola voy a escribir sobre la semana cultural. A mi me gustan mucho los juegos, los disfraces, las tortillas, los chistes, la fiesta en general. El parchis acabo agobiándome. Los trabajos manuales también me gustaron.

    ResponElimina
  3. Josefa Fernández.06 de març, 2012

    A mi me han gustado todos los días que he venido a la fiesta, porque me lo pase muy bien, sobre todo el día de la tortilla, saltando a la comba. El año que viene procurare no perderme los juegos.

    ResponElimina
  4. Martina Castilla06 de març, 2012

    A mi me ha gustado bastante esta semana. Nos hemos vestido de Sara Montiel y estuvimos cantando como ella, y nos aplaudieron bastante. También, el día de la tortilla lo pasamos bien, nos juntamos las compañeras de la clase y la Josefa salto a la cuerda y se cayo por hacerse la lista, La Toñi no vino por que se encontraba malita, tampoco estuvo en la fiesta, ella se lo perdió.

    ResponElimina
  5. Jo no vaig venir a la festa de carnestoltes perquè he estat a casa, malalta. No puc opinar de la setmana cultural. Tenia ganes de participar per canviar la rutina de cada dia.

    ResponElimina
  6. La semana pasada fue la semana cultural y tuvimos fiesta en el colegio y hubo muchas cosas: El día de la tortilla, disfraces, juegos, películas. Mis compañeras se disfrazaron y también mi profesora.

    ResponElimina