divendres, 25 de maig del 2012

EL BANC D'ALIMENTS

El banc d'aliments,és una xarxa d'organitzacions no governamentals que tenen la finalitat de  recuperar tots aquells aliments que no són susceptibles de comercialització, però que es poden consumir, per tal de distribuir-los entre les persones necessitades. El repartiment d'aliments es fa gratuïtament a través d'entitats benèfiques reconegudes, per tal de contribuir a la sostenibilitat. 
Aquesta organització, va néixer als Estats Units al 1966, al 1987 es va introduir  a Espanya, començant a la ciutat de Barcelona.  Ara es commemoren els 25 anys de la fundació del banc d'aliments a Barcelona i per aquest motiu a la nostra ciutat, es fa un seguit d'activitats: Xarrades divulgatives als centres cívics.  Cerdanyola (dimecres 30 de maig), totes les xerrades són a les 7h de la tarda, taller de cuina (dijous 31 de maig a les 10h del matí, lloc: plaça de Cuba), recapte d'aliments(dissabte 2 de juny, lloc: Plaça de Cuba, de 8h a 13h)  i més,... Es demana que si participeu als actes, col·laboreu aportant tres aliments per persona (oli, llet, llegum sec) Fórmula 3x1.  Deixo l'adreça web per si voleu xafardejar. Espero els vostres comentaris
 Fundació banc d'aliments

4 comentaris:

  1. El banc dels aliments es una fundació benefica independent que ajuda a les persones que necessiten ajuda.
    El banc dels aliments treballa amb els Ajuntaments i empreses.

    ResponElimina
  2. Yo creo que el banco de alimentos es una O.N.G que se cuida de dar alimentos a todas las personas que lo necesitan. Yo lo veo muy bien por que tenia que haber mas humanidad.

    ResponElimina
  3. El banco de alimentos sirve para darle de comer a las personas necesitadas. Es una organización que se cuida de que llegue todo bien ordenado a las personas que lo necesiten. Están por todo el mundo.

    ResponElimina
  4. El lunes estuvimos comentando sobre el banco de alimentos. El banco de alimentos, es una ONG. que recoge alimentos para dárselo a las personas que no tienen para comer. Me da mucha pena sobre todo los niños y las personas que buscan en las basuras.

    ResponElimina